O nama

Metalopromet doo Kula je osnovan 1949. godine. Osnovne aktivnosti preduzeća su trgovina i prerada sekundarnim metalurškim proizvodima. Pored toga bavimo se proizvodnjom raznih varenih konstrukcija kao i trgovinom i preradom metalnog otpada.

Od 2004. godine komapnija Metalopromet je u privatnom vlasništvu. Velikim i konstantnim ulaganjem, Metalopromet se pozicionirao među vodećim kompanijama koje se bave trgovinom i preradom metaluških proizvoda kao i prikupljanjem i reciklažom metalnog otpada.

Naša misija

Našim kupcima osiguravamo najlakši pristup svim proizvodima. Sa našom bogatom opremom i najnovijim laserima, sigurni smo da možemo zadovoljiti sve vrste obrada i servisnih potreba. Osim toga, naš iskusni tim inženjera i tehničke podrške je visoko kvalifikovan za sve vrste crteža i zahteva izrade.

Naša strategija

Naš je cilj da postanemo najveći, najbolji, najjeftiniji i najpoznatiji brend prodavnica za porodice i kuću u Evropi.

Naša vizija

Naša vizija je da izgradimo čvrst odnos i uspešnu saradnju sa našim potencijalnim kupcima. U saradnji sa našom kompanijom imate priliku da dobijete proizvode prema vašim zahtevima i specifikacijama.

Naša istorija uspeha!

1948

Osnivanje

Centar metalurgije u Vojvodini koji je osnovan sa ciljem da se bavi preradom lima kao i trgovinom crne i obojene metalurgije. Na pocetku, cilj je bio da se pokrije teritorija Vojvodine, a shodno rastu preduzeca, poslovanje se sirilo na teritoriju Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

1980

Nabavka presa i hidruličnih makaza

Nabavka presa i hidrulicnih makaza, samim tim prosirenje palete usluga i proizvoda.

2004

Privatizacija

Privatizacija drustvenog preduzeca, od strane Veselina Erakovica. Privatizacijom je usledio strelovit razvoj preduzeca.

2008

Izgradnja skladišta

Izgradnja novih skladišnih i preradnih kapaciteta.

2017

KUPOVINA SKLADISNOG PROSTORA U NOVOM SADU

KUPOVINA SKLADISNOG PROSTORA U NOVOM SADU u srcu Industrijske zone, sto nas je geografski priblizilo najvecem trzistu Vojvodine.

2022

NABAVKA NOVOG LASERA

Početkom 2022. NABAVKA NOVOG LASERA od 15 kW, radni sto 2x6m, prvi u Srbiji. Njegove prednosti: visoka efikasnost, povoljna cena.

2023

IZGRADNJA NOVE HALE OD 5.000 M2

IZGRADNJA NOVE HALE OD 5.000 M2 - plan je da se završi do kraja 2023. U sklopu nje veliki preradni i skladišni prostor, kao i upravna zgrada sa preko 400 m2 kancelarijskog prostora; Kupci će imati priliku da posete naš moderni SHOWROOM.

Posedujemo moderne mašine za sečenje i savijanje limova i sa širokom paletom čeličnih proizvoda postali smo vodeći centar u Vojvodini.
Na centralnom skladištu, koje je smešteno na 6 hektara sa preko 10.000 m2 zatvorenog proizvodno-skladišnog prostora, posedujemo sledeću opremu:

Fiber laser snage 15 kW za sečenje limova formata 6 x 2 m do 30 mm debljine

Fiber laser snage 2 kW za sečenje limova formata 1,5 x 3 m do 12 mm debljine

CNC prese od 500 t za savijanje profila do 6 m dužine u paru sa makazama za sečenje limova do 15 mm debljine

Plazma uređaj za sečenje limova do 40 mm debljine, dimenzije stola 2 x 6 m

Uređaj za gasno sečenje limova do 200 mm debljine sa dimenzijom stola 2 x 6 m

Trakaste testere za sečenje šipkastog i alatnog čelika prečnika do 550 mm

3 mašine ravnalice sa makazama za sečenje tabli iz kotura do 4 mm, 6 mm i 15 mm.

Kalkulator težine Uporedni standardi čelika