Cevi

Cevi

Čelične cevi su osnovni element mnogih konstrukcija i delova u građevinarstvu i industriji. Po tehnologiji izrade postoje šavne i bešavne cevi. Asortiman Metaloprometa je dobro pokriven svim standardnim dimenzijama šavnih cevi. Cevi ostalih dimenzija i kvaliteta u zavisnosti od namene smo u mogućnosti da ponudimo po zahtevu kupca.

Asortiman čeličnih šavnih cevi koje imamo na lageru su prikazane u tabeli:

 

Kvalitet S235JR

Kvadratne cevi

 od 15 x 15 x 1,5 mm do 250 x 250 x 12 mm

Pravougaone

od 30 x 20 x 1,5 mm do 300 x 200 x 12 mm

Okrugle cevi

Ø 17 x 2 mm – 323,9 x 8 mm

Metalne cevi

Naš asortiman metalnih cevi obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući čelične, prohromske i aluminijumske cevi. Bez obzira na vaše zahteve, kod nas ćete pronaći metalne cevi različitih dimenzija, a postoji i mogućnost izrade po zahtevu kupca.

Čelične šipke

Pored metalnih cevi, takođe nudimo visokokvalitetne čelične šipke. Naša ponuda obuhvata različite oblike i dimenzije čeličnih šipki koje su idealne za konstrukciju i ostale primene.

Cevi za grejanje

Za potrebe grejanja, nudimo poseban asortiman cevi za grejanje koje su dizajnirane da obezbede efikasno i pouzdano grejanje. Naši proizvodi su visokog kvaliteta i odgovaraju svim vašim zahtevima za toplotnom regulacijom.

Bešavne cevi

Bešavne cevi su od suštinskog značaja za mnoge industrije, a mi vam nudimo širok izbor ovih proizvoda. Naša ponuda bešavnih cevi  obezbeđuje vrhunsku izdržljivost i pouzdanost.

Kalkulator težine cevi

Da biste olakšali izbor i naručivanje cevi, koristite naš praktičan kalkulator težine cevi. Ovaj alat vam pomaže da precizno izračunate težinu cevi prema vašim specifikacijama.

Cene i dostupnost

Cene naših proizvoda su konkurentske i prilagođene vašem budžetu. Za informacije o cenama i dostupnosti, molimo vas da nas kontaktirate direktno.

Naš cilj je da vam obezbedimo visokokvalitetne metalne cevi i čelične šipke koje će ispuniti sve vaše zahteve. Bez obzira na vaše potrebe i specifikacije, mi smo tu da vam pomognemo.

Kalkulator težine Uporedni standardi čelika