Izrada hala i konstrukcija

Izrada hala i konstrukcija po crtežima kupca, čeličnih kapija, ograda, rezervoara, bilborda za reklame, silosnih postrojenja različitih kapaciteta, uređaja za transport žitarica (redleri, elevatori, trakasti transporteri...),čeličnih kontejnera različitih namena i zapremine, kamina, peći i propratne opreme.

Montažne hale

Izrada montažnih hala i čeličnih konstrukcija različitih namena. Metalopromet vam nudi uslugu:

  1. izrada montažnih hala i konstrukcija po crtežima kupca,
  2. izrada čeličnih kapija, ograda, rezervoara, bilborda za reklame,
  3. izrada silosnih postrojenja različitih kapaciteta,
  4. izrada uređaja za transport žitarica (redleri, elevatori, trakasti transporteri...),
  5. izrada čeličnih kontejnera različitih namena i zapremine, kamina, peći i propratne opreme,
  6. izrada kalupa za beton.

Izrada konstrukcija za hale i bilborde

U mogućnosti smo da izradimo montažne hale i konstrukcije po tačnim specifikacijama kupaca, obezbeđujući sigurnu i čvrstu strukturu. Nudimo izradu čeličnih kapija i ograda koje kombinuju estetiku i sigurnost. Naš tim stručnjaka pažljivo pristupa izradi svakog elementa kako bi obezbedio dugotrajnost i pouzdanost.

U sklopu naše usluge zavarivanja, vršimo i izradu rezervoara, bilborda za reklame i silosnih postrojenja različitih kapaciteta. Bezbednost i kvalitet su nam prioritet prilikom izrade ovih konstrukcija kako bi zadovoljili sve tehničke i bezbednosne standarde. Takođe, naša usluga varenja metala obuhvata izradu uređaja za transport žitarica, kao što su redleri, elevatori, trakasti transporteri i drugi. Pidržavamo se najviših standarda kako bi obezbedili efikasno i bezbedno funkcionisanje ovih uređaja.

Izrdada čeličnih kontejnera

Pored toga, nudimo i izradu čeličnih kontejnera različitih namena i zapremine. Bilo da su potrebni za skladištenje, transport ili druge svrhe, naši čelični kontejneri su čvrsti, otporni na spoljašnje uticaje i dugotrajni. Takođe, u okviru naše usluge zavarivanja, vršimo i izradu kamina, peći i prateće opreme. Ovi proizvodi su pažljivo izrađeni kako bi pružili efikasno grejanje. I na kraju, naša stručna ekipa bavi se i izradom visokokvalitetnih kalupa za beton koji zadovoljavaju sve zahteve i specifikacije, pružajući vam mogućnost da realizujete svoje ideje i projekte sa sigurnošću i preciznošću.

Sve informacije o uslugama koje Metalopromet nudi možete dobiti putem telefona ili e-mailova koji se nalaze na našoj kontakt stranici. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam sve potrebne informacije o našim proizvodima i uslugama. Budite slobodni da nas kontaktirate. Radujemo se vašem pozivu i prilici da vam pružimo kvalitetnu podršku i usluge koje zadovoljavaju vaše potrebe.

Kalkulator težine Uporedni standardi čelika