Savijanje svih vrsta limova na CNC presama

Savijanja svih vrsta limova na CNC presama do 10 mm debljine i do maksimalno 6 metara dužine.

Savijanje limova na CNC presama je efikasan i precizan proces koji se koristi u brojnim industrijskim aplikacijama. Metalopromet Vam pruža najbolju uslugu savijanja svih vrsta limova na CNC presama do 10mm debljine i do maksimalno 6 metara dužine.

Sve informacije o uslugama savijanja limova na CNC presama koje Metalopromet nudi možete dobiti putem telefona ili e-mailova koji se nalaze na našoj kontakt stranici. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam sve potrebne informacije o našim proizvodima i uslugama. Budite slobodni da nas kontaktirate. Radujemo se vašem pozivu i prilici da vam pružimo kvalitetnu podršku i usluge koje zadovoljavaju vaše potrebe.

Kako funkcioniše savijanje limova na CNC presama?

Savijanje limova je proces oblikovanja limova u željeni oblik ili ugao kako bi se dobila željena forma ili konfiguracija. CNC prese koriste računarske sisteme za precizno upravljanje procesom savijanja. Ovaj postupak se široko koristi u automobilskoj, građevinskoj, metalnoj, elektroničkoj i mnogim drugim industrijama.

Prednosti CNC presa za savijanje limova

Korišćenje CNC presa za savijanje limova ima brojne prednosti u odnosu na druge metode savijanja.

Preciznost: CNC prese omogućavaju visoku preciznost u procesu savijanja limova, što rezultira visokokvalitetnim gotovim proizvodima.

Brzina: CNC prese omogućavaju brz proces savijanja limova, što povećava produktivnost i smanjuje vreme proizvodnje.

Fleksibilnost: CNC prese omogućavaju savijanje limova u različite oblike i konfiguracije.

Kalkulator težine Uporedni standardi čelika