Savijanje svih vrsta limova na CNC presama

Savijanja svih vrsta limova na CNC presama do 10 mm debljine i do maksimalno 6 metara dužine.

Savijanje lima

Savijanje lima na CNC presama je efikasan i precizan proces koji se koristi u brojnim industrijskim aplikacijama. Metalopromet Vam pruža najbolje uslužno savijanje lima na CNC presama do 10mm debljine i do maksimalno 6 metara dužine.

Sve informacije o uslugama savijanja limova na CNC presama koje Metalopromet nudi možete dobiti putem telefona ili e-mailova koji se nalaze na našoj kontakt stranici. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam sve potrebne informacije o našim proizvodima i uslugama. Budite slobodni da nas kontaktirate. Radujemo se vašem pozivu i prilici da vam pružimo kvalitetnu podršku i usluge koje zadovoljavaju vaše potrebe.

Savijanje lima po meri

Savijanje limova je proces oblikovanja limova u željeni oblik ili ugao kako bi se dobila željena forma ili konfiguracija. CNC prese koriste računarske sisteme za precizno upravljanje procesom savijanja. Metalopromet vam nudi savijanje lima po meri.

Prednosti CNC presa za savijanje lima

Korišćenje CNC presa za savijanje limova ima brojne prednosti u odnosu na druge metode savijanja.

Preciznost: CNC prese omogućavaju visoku preciznost u procesu savijanja limova, što rezultira visokokvalitetnim gotovim proizvodima.

Brzina: CNC prese omogućavaju brz proces savijanja limova, što povećava produktivnost i smanjuje vreme proizvodnje.

Fleksibilnost: CNC prese omogućavaju savijanje limova u različite oblike i konfiguracije.

Kalkulator težine Uporedni standardi čelika