Usluge zavarivanja

Izrada hala i konstrukcija po crtežima kupca, čeličnih kapija, ograda, rezervoara, bilborda za reklame, silosnih postrojenja različitih kapaciteta, uređaja za transport žitarica (redleri, elevatori, trakasti transporteri...),čeličnih kontejnera različitih namena i zapremine, kamina, peći i propratne opreme.

Nudimo vrhunsku uslugu zavarivanja čelika prema najvišim standardima.

Uslužno zavarivanje

U svetu zavarivanja čelika, gde je preciznost ključna, naša firma se ističe po pružanju vrhunske usluge kako u CO2 tako i u elektrolučnom zavarivanju. Nudimo ne samo radioničko zavarivanje već i terenske usluge, prilagođavajući se potrebama naših klijenata.

CO2 zavarivanje

CO2 zavarivanje je tehnika koja se ističe po efikasnosti i visokom stepenu preciznosti. Naši stručnjaci, sa dubokim razumevanjem ove tehnologije, garantuju čvrst i dugotrajan spoj metala. Bez obzira na obim posla, naša radionica je opremljena najsavremenijom opremom koja omogućava besprekoran rad.

Elektrolučno zavarivanje

Elektrolučno zavarivanje zahteva majstorski pristup, i mi smo ponosni što smo majstori u ovom zanatu. Naši zavarivači pristupaju svakom projektu s pažnjom i posvećenošću, osiguravajući da svaki spoj bude izvanredan. Bez obzira da li je reč o manjem popravku ili složenom industrijskom projektu, naša ekipa je spremna na izazov.

Radioničko zavarivanje

U našoj modernoj radionici, kvalitet je naša glavna misao vodilja. Svi naši radnici su stručnjaci u svojim oblastima, sa dugogodišnjim iskustvom i predanošću poslu. Uz vrhunsku opremu, nudimo brzu i efikasnu uslugu, bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Terenske usluge

Razumemo da neki projekti zahtevaju zavarivanje na terenu. Naša mobilna ekipa je opremljena kako bi izašla na teren i obavila posao s istom stručnošću kao i u radionici. Bez obzira na udaljenost ili zahtevnost terena, mi smo tu da ispunimo vaše potrebe.

Sertifikovani i bez straha od izazova

Posedujemo sve potrebne sertifikate za ovu vrstu delatnosti, što garantuje našu stručnost i posvećenost kvalitetu. Ne plašimo se izazova jer smo izgrađeni na temelju iskustva i stručnosti. Kroz godine uspešnog poslovanja stekli smo poverenje klijenata širom regiona.

Kako poručiti uslugu zavarivanja?

Ako tražite vrhunsku uslugu zavarivanja čelika koja ispunjava najviše standarde, ne tražite dalje. Metalopromet se ističe po stručnosti, sertifikatima i posvećenosti kvalitetu. Za sve dodatne informacije ili postavljanje upita, slobodno nas kontaktirajte.

Kalkulator težine Uporedni standardi čelika